Witte Donderdag

28 maart 2024
17:30
Kerkdiensten
Pauw van Wieldrechtlaan 29A, 3701ET Zeist
Ds. Maaike de Jong gaat voor
Witte Donderdag

18 uur Ontmoetingsmaaltijd, inloop vanaf 17.30 uur
Vanaf 18 uur is er een ontmoetingsmaaltijd in onze kerk, die ook toegankelijk is voor mensen van buiten onze gemeente. U kunt vanaf 17.30 uur naar binnen, dan is er voldoende tijd om het eten in ontvangst te nemen en klaar te zetten. We zullen die avond geen brood en wijn delen in een liturgische setting zoals we dat gewend zijn. Rond 19 uur ronden we de maaltijd af en drinken we met elkaar een kopje koffie of thee. 

19.15 uur Contemplatieve dialoog
Daarna, rond 19.15 uur, is er een contemplatieve dialoog. We deden het al eerder tijdens een Ander Uur. Een mooie manier om aandachtig met een tekst aan de slag te gaan. Stilte en luisteren naar elkaar staan centraal. De viering zal niet worden gestreamd.

20.00 uur Gezamenlijk The Passion kijken op een groot scherm
Na de contemplatieve dialoog wordt de kerkzaal omgebouwd, zodat we met elkaar op een groot scherm kunnen kijken naar The Passion, die vanaf 20.30 uur live zal worden uitgezonden vanuit Zeist.
De bereikbaarheid van de kerk is voor zover bekend hetzelfde, echter in de Pauw van Wieldrechtlaan kan niet geparkeerd worden. Op ons terrein zijn wel een paar parkeerplekken zoals u weet. Rijd waar dat kan met elkaar mee of kom met het OV.
Voor meer praktische informatie over parkeren en toegankelijkheid: zie de website van The Passion: https://kro-ncrv.nl/programmas/the-passion/praktische-informatie