Oecumenische Aswoendagviering en avondgebed in Kerkelijk Centrum Zeist-West

14 feb t/m 27 mrt 2024
Kerkelijk Centrum Zeist-West, de Clomp 3302, Zeist
Thema: ‘Goed nieuws voor mensen die leven in gemis’
Oecumenische Aswoendagviering en avondgebed in Kerkelijk Centrum Zeist-West

Aan het begin van de veertigdagentijd kunt u een askruisje ontvangen. In een bijzondere viering op Aswoensdag, 14 februari, zijn ds. Tineke Dronkert en Fred Kelder de voorgangers.  Arie Boers verzorgt de muziek.
Na de Aswoensdagviering is er wekelijks tot Pasen een oecumenisch avondgebed. Voorgangers uit PG Zeist-West, Parochie Sint Maarten, Doosgezinde Gemeente Zeist, Evangelische Broedergemeente  en Oud-Katholieke Kerk werken eraan mee. Het thema is: ‘Goed nieuws voor mensen die leven in gemis’ met als subtitels de zaligsprekingen.
Het avondgebed wordt gehouden op woensdag 21 en 28 februari, 6 ,13, 20 en 27 maart om 19.15 uur. Op 27 maart is het laatste avondgebed. Voorgangers: ds. Tineke Dronkert en pastor Nelleke Spiljard.
Alle vieringen beginnen om 19.15 uur. Iedereen die zich deze vieringen op weg naar Pasen wil laten inspireren is van harte welkom.