Startzondag

3 september 2023
10:00
Kerkdiensten
Pauw van Wieldrechtlaan 29A, Zeist
Ds. Maaike de Jong gaat voor
Thema: 'GELOVEN BEWEEGT ONS'
Startzondag

We beginnen met een kerkdienst tussen 10 en 11 uur.

Vanaf 11.15 zijn er WORKSHOPS. U kunt kiezen uit drie activiteiten.
1. Meditatief schilderen Na een korte meditatie onder begeleiding van Itie Postma gaan we met verf aan de slag, Annelies Soomers helpt u op weg. U hoeft geen schilder ervaring te hebben en u hoeft ook niet te kunnen tekenen.
Let op: er is plek voor maximaal 6 personen. Graag horen we van u of u van plan bent om mee te doen aan deze workshop, in verband met de aanschaf van het materiaal. Geef daarom voor donderdag even door of u meedoet. Dat kan bij mij: ds.maaikedejong@gmal.com, of bij Annelies: anneliessoomers@tatuka,nl.

2. Welke muziek zet ons in beweging? Tijdens deze muziekactiviteit onder begeleiding van Thijs de Boer delen we met elkaar welke muziek ons in beweging zet. Denk aan letterlijk in beweging, marsmuziek bijvoorbeeld, maar ook aan: wat raakt ons van binnen, wat zet iets in ons in beweging?

3. Pennen in beweging. Tijdens deze workshop creatief schrijven onder begeleiding van ds. Maaike de Jong schrijven we eerst een tekst, waar we vervolgens een Rondeel van maken, een soort gedicht. Voor deze workshop hoeft u niet te kunnen dichten. Het is een laagdrempelige manier van creatief schrijven, met altijd een verrassend en mooi eindresultaat.

GEDEELDE LUNCH rond 12.45 uur. Na de workshop sluiten we de dag af met een gedeelde lunch. U wordt gevraagd hiervoor iets te eten mee te nemen. Voor drinken wordt gezorgd. Bij binnenkomst kunt u uw lekkernijen afgeven in de Mennorie. Als u voldoende meeneemt voor uzelf, hebben we zeker genoeg en kunnen we elkaars lekkernijen proberen.